BACK TO JOB SEARCH

Management Assistant

Administration & Services Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Heb jij recent je opleiding afgerond in de richting van management assistant of (directie) secretaresse? En, heb jij dit aangevuld met ongeveer 2 jaar praktijk ervaring? Of heb je al zo'n 4 jaar ervaring in deze functie? Lees dan vooral verder! 

Ben jij het liefst continu in beweging? Krijg je energie van plannen en organiseren, werk je nauwkeurig en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie? Kun je daarnaast snel schakelen  en weet je tevens de rust te bewaren? Dan zijn wij opzoek naar jou als Management Assistant voor onze Sales en Finance Director!   

Als Management Assistant ga jij je bezighouden met:

  • Complex agendabeheer;
  • Organiseren van diverse klant- en personeelsbijeenkomsten;
  • Algehele (financiële) administratieve en organisatorische ondersteuning van de Sales en Finance Director.

In deze functie werk je nauw samen met nog een management assistent.

Waar kom je te werken?

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten binnen de B2B sector. Denk hierbij aan groot zakelijk segment, midden en klein bedrijf, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, horeca, leisure, etc. Kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit ons ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid. Als Management Assistant maak je onderdeel uit van het secretariaat, bestaande uit een stagiaire en de GM Assistant. In deze functie rapporteer je functioneel aan de GM Assistant.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Management Assistant, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je hebt 2 - 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kan goed plannen en bent een organisatietalent;
  • Je bent discreet en weet goed om te gaan met informatiegevoeligheid;
  • Je wordt enthousiast van het onderhouden van relaties, bent resultaatgericht, proactief en een goede sparringpartner;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met MS Office en dan met name outlook.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Bonus regeling welke kan oplopen tot maximaal 7%;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE;
  • Minimaal 32 uur per week, maar liefst 40 uur beschikbaar.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jessica de Reuver, GM Assistant, bereikbaar op telnr. 06 117 692 52. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!